over mij

Mijn naam is Daisy Gilyamse

 

Fotograferen is mijn passie.

Het fotograferen van mensen met een passie geeft mij zoveel energie, dat is mijn drive. Van nature wil ik altijd net dat beetje meer. 

 

De reis die het leven is, heeft mij gebracht van sport naar kunst. Via een mooie corporate tribe leerschool waarbij ik in een volledig andere functie in de keuken heb mogen kijken van bedrijven als Shell, ABN AMRO en Martinair.

In Nederland volgde ik diverse  fotografie cursussen bij Fotogram. In Melbourne volgde ik een opleiding bij PSC waarbij ik het eerste jaar succesvol heb afgerond. In Den Haag heb in een half jaar rondgelopen op het KABK waar ik veel geleerd heb en tot de conclusie  kwam dat mijn timing niet juist was. Er bleek nog veel te ontdekken, ook op persoonlijk vlak. En die reis houdt nooit op.

 

Nu ik zelfstandig werkzaam ben als fotograaf en me volledig heb overgegeven aan yoga, meditatie en mezelf heb omringd door personal teachers op diverse vlakken heb ik mijn flow gevonden. En reis ik nog even verder. Mag ik je uitnodigen mee te reizen?


Teamwork

EEN FOTO-SHOOT IS TEAMWORK

 

Samen bepalen we de lokatie en samen zorgen er we ervoor dat de shoot ontspannen verloopt. Uiteraard geef ik je aanwijzingen en help ik je je doelen te visualiseren.

 

Frisse, heldere, moderne foto's waarbij natuurlijk licht een zeer belangrijke rol speelt, zijn de kenmerken voor mijn style. 

Publicaties

WIL JE DE FOTO GRAAG PUBLICEREN?

Zijn we samen overeengekomen dat publicatie van je foto kan? (zie licentieovereenkomst).

Stuur mij dan het bewijs van publicatie. Dat kan in de vorm van de link of hard kopie. Ik ben je daar zeer dankbaar voor.

 

Samengewerkt? Ik ben je zeer dankbaar voor feedback.Daisy Gilyamse Photography

KVK nummer: 67297382

BTW nummer: NL145017710B01Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.